Четвер, 25.04.2024, 17:40

Головна » 2012 » Квітень » 23 » Розпочинаємо Чемпіонат Теплицького району з футболу сезону 2012 року
15:46
Розпочинаємо Чемпіонат Теплицького району з футболу сезону 2012 року


18 квітня 2012 року в адміністративному корпусі на стадіоні «Страт» відбулося  виконкому Теплицької спортивної громадської організації Районної федерації з футболу. На засідання виконкому було винесено такі питання:

  1. Про обрання виконкому Теплицької районної федерації футболу у новому  складі.                                       
  2. Про обрання заступника голови Теплицької районної федерації футболу.
  3. Про початок Чемпіонату Теплицького району з футболу сезону 2012 року та затвердження календаря.
  4. Про розмір разового внеску команд учасниць Чемпіонату Теплцького району з  футболу сезону 2012 року для здійснення оплати за суддівство.

На засідання виконкому ТСГО «РФФ», окрім членів, було запрошено начальника відділу з питань фізичноїкультури та спорту Семенюка М.А., а також були присутні делегати від команд учасниць Чемпіонату Теплицьокго району з футболу із сіл: Метанівка, Пологи, Росоша, Розкошівка, Стражгород, смт. Теплик, В.Мочулки, М.Мочулки, Степанівка, Орлівка, Соболівка.

З питання про обрання виконкому Теплицької районної федерації футболу у новому  складі виступив голова ТСГО «РФФ». Скоробреха С.В                , яким було запропоновано до існуючого складу виконкому ТСГО «РФФ» ввести Колісника В.С., Осаківського Р.О., Якимишина В.А. Обговоривши дане питання, було одноголосно прийнято рішення та затверджено виконавчий комітет ТСГО «РФФ» у новому складі, зокрема до якого увійшли: Скоробреха С.В., Колісник В.С., Руденко В.Я., Задніпренко А.А., Осаківський Р.О. Якимишин В.А.

Після обрання виконавчий комітет ТСГО «РФФ» його членам, в зв’язку із тим, що Григоренко М.І. було обрано головою села Стражгород і в силу його посадових обов’язків він не може обіймати посаду заступника голови ТСГО «РФФ», кандидатуру на посаду заступника голови ТСГО «РФФ»  Колісника В.С., рішення з даного питання було прийнято одноголосно.

Самим гострим та жвавим в обговоренні стало питання Про початок Чемпіонату Теплицького району з футболу сезону 2012 року та затвердження календаря. Було запропоновано відсутнім різні варіанти жеребкування та формування календаря змагань. В кінці, кінців зійшлись на тому, Чемпіонату Теплицького району з футболу сезону 2012 року доцільно розпочати 28.04.2012 р. та попередній склад учасників затвердити в кількості 11 учасників.

Питання щодо розміру внеску команд учасниць Чемпіонату Теплцького району з  футболу сезону 2012 року для здійснення оплати за суддівство розглянуто було досить оперативно без зволікань, зокрема, було прийнято рішення про те, що судді за здійснення суддійства, перед початком матчу від команди, що приймає суперника на своєму полі, сплачує 100 гривень. 

 В різному було піднято питання, щодо кількості легіонер на полі підчас гри. Кожний з представників команд висловив бачення з цього питання. В результаті отриманих пропозицій, з цього питання було прийнято рішення згідно якого на полі підчас матчу можуть брати участь одночасно 4 легіонери.

 Голова ТСГО "РРФ"                                                    С. Соробреха

 Секретар ТСГО "РРФ"                                                 В. Бойко

 

 


Переглядів: 951 | Додав: Urist | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]