Четвер, 25.04.2024, 13:44

Головна » 2013 » Серпень » 26 » РЕЗУЛЬТАТИ І ТУРУ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ ПЕРШОЇ ЛІГИ. НАЖАЛЬ "ПЕРШИЙ БЛІН КОМОМ"
19:23
РЕЗУЛЬТАТИ І ТУРУ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ ПЕРШОЇ ЛІГИ. НАЖАЛЬ "ПЕРШИЙ БЛІН КОМОМ"
    25 серпня 2013 року відбувся історичний матч. У Теплицький район знову через 22 роки повертається великий футбол. Наша комманда ФК "Теплик" розпочала свої виступи у Чемпіонаті області з футболу у І лізі.
  Перший матч наша команла проводила на стадіоні у м. Бершаді. Із місцевою командою ФК "Бершадь". Досить непростий для нас видався перший виїздний матч після 22 річної переви виступу на область.
  Слід зауважити, що ми грали з командою яка на даний час є срібним призером області, але це ліричний відступ.
  Перший таим напрочуд для нас складався добре. Видержавши наступ суперника наша команда заволоділа серединою поля. І приблизно з 25 хв. до кінця першого тайму створила три 100 % гольових момента, але нажаль пропустила перша не реалізуувавши своїх. Якто кажуть ми змогли забити гол в роздягальну відігравшись за декілька хвилин до кінція першого тайму. Ніби все добре нічія 1-1і команди пішли у роздягальні.
   Другий тайм розпочався із атак господарів і правий фланг нашої команд не витримав натиск рахунок на 15 хв. другого тайму уже був не на нашу користь 1-2. Після 25 хв. скахався брак ігрової практики на високому рівні та відсутність фізичної підготовки у окремих гравців, що і преизве, ще до двох пропущених мячів.
   Принагідно слід вімітити, що в кінці матчу наша команда могла уникнути розгромної поразки але в окремих випадках забракло майстерності окремим гравцям, а в інших майстерності.
   В ціломуж не будемо посипати голову попелом ,а давайте підтримаємо нашу команду і побажаємо її у спіхів у наступни х матчах.
    Черговий матч наша команда зіграє дома 01.09.2013 року на стадіоні "Старт" в смт Теплику об 15.00 год. із 
ФК Рось (Погребище).
         
Переглядів: 514 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]