П`ятниця, 26.04.2024, 12:46

Головна » 2012 » Березень » 25 » Мірча Луческу: «Волинь» занадто сильно хотіла нічиєї»
21:44
Мірча Луческу: «Волинь» занадто сильно хотіла нічиєї»

Головний тренер донецького «Шахтаря» підвів підсумок зустрічі своєї команди з «Волинню».

- Після такої гри, звичайно, залишається задоволення трьома очками, які ми завоювали. Дуже складний матч. Можу відзначити «Волинь», вона дуже добре й організовано зіграла в обороні. Вони користувалися всіма способами, щоб оборонятися, часом затягували час, що теж прийнятно в футболі. Але за цей суперник і був покараний. Напевно, «Волинь» занадто сильно хотіла домогтися одного очка, хоча ця команда може грати в більш атакуючий футбол. Ми ж все-таки заслужили перемогу. За винятком моменту, коли рахунок став рівним, «Волинь» фактично нічого не створила. Ми диктували умови, хоча дуже складно було пробитися через оборону, де часом захищалося по дев'ять чоловік під карним майданчиком. Багато помилок було, особливо в індивідуальних діях. Ми ними зловживали. Пропущений гол зробив нас нервовими, тому й стали допускати дитячі помилки. Зокрема, Кучер, коли отримав обидві картки. А також Ракицький, протести якого були зовсім не потрібні. Природно, за це Ярослава я теж покараю. Таке ставлення нервує всю команду, і вона показує не той футбол, який ми вимагаємо. Тепер будемо думати, хто зіграє в центральній зоні в Полтаві. Кучер, природно, не зможе. І Ракицький теж, так як він отримав четверту жовту картку. Плюс на такому полі було, звичайно, складно контролювати м'яч і щось створювати. На подібному газоні більш прийнятні довгі передачі і гра в повітрі, що невластиво нашій команді. Але знову ж таки, це важливі три очки. Хочу привітати наших гравців - коли вони залишилися вдесятьох, то зробили все, щоб добитися позитивного результату, перемогти.

- Містер Луческу, до матчу ви говорили, що проблеми з центральними захисниками «Волині» - це не тільки проблема Дем'яненко, а й ваша. Для кого вона сьогодні виявилася більшою?
- Навіть ті, хто замінив цих центральних захисників, сьогодні добре діяли на полі. За великим рахунком, вони були в трьох хвилинах від того, чого вони хотіли. А хотіли вони, природно, вирвати хоча б одне очко. Я боявся цього матчу, тому що в Луцьку завжди важко грати. І поле ще не дуже хорошої якості. Плюс суперник, звичайно, дуже потужний і завжди добре підготовлений фізично - цим славиться «Волинь». Природно, якщо вони будуть грати на «Донбас Арені», на хорошому полі - напевно, будуть виглядати не так, як тут, де легше руйнувати, ніж створювати. Напевно, у наших бразильців вдома, на «Донбас Арені», набагато більше сміливості.

- Може бути, «Волинь» все ж обрала правильну тактику - від оборони? Адже в Донецьку вона зіграла більше в атаці і отримала в свої ворота п'ять м'ячів ...
- Сьогодні вони теж могли забити, але, напевно, те, про що ви говорите, відповідає дійсності. Складна гра. Задоволений тим, що ми добилися перемоги. Вітаю команду з трьома очками, які ми заслужили. Кожен тренер вибирає свою тактику, про це говорити складно. Але хочу відзначити «Волинь» - вони зробили все можливе, щоб домогтися позитивного результату.

Прес-служба ФК «Шахтар»
 

Переглядів: 470 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]