Четвер, 28.03.2024, 22:40

Головна » 2014 » Квітень » 16 » І знову блинець гливкий. АФК Теплик - АФК Бершадь 0-5.
11:28
І знову блинець гливкий. АФК Теплик - АФК Бершадь 0-5.

    12.04.2014 року о 15.00 год. на стадіоні «Старт» в смт Теплик відбувся футбольний матч між АФК «Теплик» - АФК «Бершадь» Чемпіонату області з футболу серед аматорів 2013 -2014 р.р.
    Отже, все за порядком.
   Питання виступу нашої команди в Чемпіонаті області після останніх подій в України здавалися досить примарними, але завдяки спонсорської допомоги небайдужого підприємця з с. Орлівка Тригубенка Валерія Олександровича наша команда знову в обоймі Чемпіонату області з футболу.   
   Стосовно ж самого матчу то він проходив під акомпанемент невеликого дощу, але безперервного. Наша команда у другому колі виступає в досить оновленому і омолодженому складі, команда зібрана виключно з футболістів Теплицького району та декількох бершадчан. Тобто наша команда у цьому чемпіонаті награватиме новий склад і в наступному сезоні постане зовсім новим колективом. Матч закінчився з досить неприємним результатом пропустивши п’ять м’ячів, при цьому жодного разу не вразивши ворота суперника, але ми сподіваємось на те, що у інших матчах наші футболісти покаже характер і зможе показати, що ми «Козацького роду».
 Слід зауважити, що даний матч проходив в день проведення по всій Україні акції «Ланцюг Єднання». Дуже приємно відзначити, що до цієї акції приєдналась громадська організація «Народний майдан Вінниччини - Теплик».
   Дана громадська організація запропонувала свій формат громадсько-патріотичної акції під назвою «Ми за мир та єдність в Україні». Захід розпочався із невеликого вступу керівника  ГО «Народний майдан Вінниччини - Теплик» Мішіна Максима, який запропонував присутнім хвилиною мовчання пом’янути загиблим шахтарям підчас вибуху на передодні. Потім усім присутнім члени ГО «Народний майдан Вінниччини - Теплик» пов’язали синьо-жовті стрічки на руки футболістам і взявшись  за руки заспівали гімн України. В такий спосіб підтвердивши тезу про те, що українці прагнуть миру, спокою та єдності.



 

Переглядів: 536 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]