Понеділок, 06.05.2024, 06:30

Головна » 2010 » Квітень » 11 » "Динамо" - "Арсенал" - 3:1. "Динамо" і Мілевський виходять у лідери!
10:48
"Динамо" - "Арсенал" - 3:1. "Динамо" і Мілевський виходять у лідери!


До середини квітня трава на стадіонах стає зеленішою, дні стають усе теплішими і довшими, а гра «Динамо» матч від матчу переконливішою. У поєдинку з «Арсеналом», у «столичному дербі», підопічні Валерія Газзаєва домінували на полі, спокійно й упевнено провівши три м’ячі у ворота Реви. «Каноніри» рук не опустили, спромігшись на один гол скоротити відставання. У результаті 3:1 і третя поспіль перемога «Динамо»!

Гра двох провідних команд Києва звично викликала інтерес у публіки. Хоча стадіон заповнився не повністю, близько десяти тисяч глядачів прийшли на трибуни, створивши святкову футбольну атмосферу. Не підвели головні дійові персонажі цієї дії – футболісти. «Арсенал» не дуже переконливо виглядає в нинішньому році, поставивши під сумнів виконання завдання на сезон – потрапляння до «зони» єврокубків. Очки конче потрібні «канонірам», так само як і динамівцям у боротьбі за золоті медалі. Підігрівав інтерес до поєдинку участь у складі «Арсеналу» трьох гравців, які раніше виступали за «Динамо» - Максима Шацких, Віталія Реви й Андрія Єщенка. Екс-динамівці нині на провідних ролях у колективі Грозного, що підтвердив і звітний поєдинок. Перед грою «Динамо» не дорахувалося Хачеріді, який відбув термін дискваліфікації, проте через біль у нозі на поле не вийшов.

У першому таймі повністю домінували динамівці, причому переважно атаки вели через правий фланг. Данило Сильва освоївся в новому для себе колективі, налагодивши чудове взаєморозуміння з Єременком. Роман до перерви взяв на себе функції асистента, роздаючи партнерам блискучі передачі. Після однієї з них Вукоєвич прийняв м’яча на лінії штрафного майданчика, спокійно обробив і холоднокровно відправив його до самої «дев’ятки». Рева хоч і витягнувся у «струнку», дотягнутися не зміг. Забитий м’яч позитивно позначився на грі «Динамо». Трохи пізніше стовідсотковий момент втратив Ярмоленко, із п’яти метрів не поціливши у ворота, завершуючи простріл того ж Єременка. Вище ворт пробили Шевченко й Ярмоленко.

Щоб набрати хоч одне очко, «Арсенал» після перерви великими силами пішов уперед, що негайно позначилося на надійності редутів. Хто знає, як би розгорталися події в зустрічі, якби Воробей зрівняв рахунок під кінець першої години гри. Андрій, на рахунку якого 99 забитих м’ячів у чемпіонаті України, ударом головою спрямував м’яча у стійку, а на підборі першим був Шовковський. Як показує практика, нападникам найважче даються саме ювілейні м’ячі…

Після цього моменту були дві контратаки «Динамо», в яких і було знято питання про переможця. На 62-й хвилині Шевченко вийшов віч-на-віч із Ревою, удар нападника воротар парирував, але Маграо, який опинився першим на добиванні, переправив м’яча у ворота. А за три хвилини в аналогічній ситуації опинився Мілевський. Щоправда, Артем більш вдало розпорядився м’ячем, ніж його іменитіший партнер, хитрощами втік від Реви і закотив м’яча в порожні ворота. Таким чином, Мілевський із чотирнадцятьма голами вийшов у лідери бомбардирської гонки, проте дав серйозну фору конкурентам. Ще в першому таймі Артем отримав попередження за удар м’яча після свистка і тепер пропустить дві найближчих гри.

Коли питання про переможця було з порядку денного знято, секундним послабленням захисників «Динамо» скористався Закарлюка. На більше «канонірів» не вистачило – динамівці міцно взяли контроль за грою, могли збільшити рахунок, а суперника підвела брутальність і недисциплінованість. Спочатку за нецензурні вирази арбітр вилучив із поля Шершуна, а за хвилину Симоненко отримав «жовту» за грубу гру проти Михалика, яка виявилася для нього другою.

Настрій динамівцям та їхнім уболівальникам цього вечора підняло «Дніпро», яке спромоглося відібрати очки в «Шахтаря». Таким чином, після 24-х турів у турнірній таблиці двовладдя – у «Динамо» і «Шахтаря» по 59 очок. Що й казати, захоплюючим цього року буде фініш чемпіонату!..

ДИНАМО – АРСЕНАЛ – 3:1 (1:0)

«Динамо»: 1.Шовковський, 2.Данило Сильва, 5.Вукоєвич, 7.Шевченко (17.Михалик, 62), 9.Ярмоленко, 10.Мілевський – кап, 11.Єременко, 21.Маграо, 25.Юссуф, 36.Нінкович (30.Ель Каддурі, 68), 44.Алмейда.

«Арсенал»: 1.Рева – кап, 4.Симоненко, 5.Шершун, 6.Шоава, 7.Мазилу (13.Міколюнас, 70), 9.Закарлюка, 14.Захаревич (10.Воробей, 55), 15.Шацьких, 17.Богданов, 29.Єщенко, 33.Хомін (18.Данилов, 55).

Голи: Вукоєвич (34), Маграо (62), Мілевський (65) – Закарлюка (73).

Переглядів: 518 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]