П`ятниця, 03.05.2024, 06:11

Головна » 2011 » Червень » 4 » Четверте місце із 19. Як Тепличаани на Спартакіаді обласні виступали ?
16:28
Четверте місце із 19. Як Тепличаани на Спартакіаді обласні виступали ?
 
  03.06.2011 рку команда по міні футболу із Теплицького району взяла участь в ІХ обласні спартакіаді спартакіаді серед працівників державних цстанов Вінницької області у м. Вінниці.
  Склад команди воротар – Шевченко Олександр Віталійович, гравці в полі: Єрмаков Валерій Володимирович, Мельник Олександр Іванович, Козак Сергій Петрович, запасні гравці – Скоробреха Сергій Вікторович, Тодосійчук Павло Васильович. Згідно жеребу наша командад проводила за рахунком 3 гру на полі А з командою із Оратова. В напруженій боротьбі на футбольному майданчику з рахунком 2-1 наша команда одержала перемогу. Голи забивали Єрмков В.В., який забив переможний гол та Мельник О.І.
   Другу зустріч наша команда проводила із командою з Могилів-Подільська. Зустріч напрчуд показалась досить напружена та безкомпромісна оскільки преможиць отримував путівку у фінальну частину змагань. Наша команда за декілька хвилин зуміла забити суперник 2 мячі чим деморелізувала суперника, але, ще до перерви суперник відквиав один гол. Перший там за нами був 2-1. У другому таймі наша команда забила щке 1 год, який в підсумку став преможний, хоча і пропкстила у свої ворота ще. Матч Закінчився з рахунком 3-2 на нашу користь.
    В півфіналі наша команда зустрілась із командою з Ілінецького району, яка в попередні зустрічі з рахунком 6-1 перемогла команду із Бершаді. Ми таж не змогли спромогтися бвльшого, хоча пропустили на тири мячі менше ніж Бешадчани, але рахунок на табло був 3-1 не на нашу корить, але надія ще у нас залишалась здобути 3 місце. З атретє місце наша команда зійшлася в двобої з командою із Томашполя.
     Втома та виснаженість у попередніх 3 – х матчах дала про себе знати у 2 таймі коли наша команда за 10 хв пропустила 4 мячі плюс до забитих трьох у 1 таймі. Впідсумку 7-1 і знову не на нашу корить. Хоча ми і не ступили на омріяне 3 місце, але якто кажуть синиця у нас в руах уже – 4 місце. Принагідно чслід зауважити, що Типлицька команда виборола 4 місце серед 19 команд учаснись.
    Тож Телицька районна федерація футболу відає нашу коменду з таким досягненям і баж у наступнору році покращити досягнення.
Переглядів: 404 | Додав: Urist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 фанат  
0
І хто з вас (фнеболістів) працює в державній установі?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]